How to Read a Room Service Menu Like an NBA Veteran

avatar
关注

Longtime players and personnel explain the dos and don’ts to regular-season in-room dining

Carmelo Anthony misses the buzz of the team group chat around dinnertime. It’s a small thing, but the rituals of NBA life are often small—wisps of behavior that become habit for players who spend half their season away from home. After 17 years in the league, Anthony had made a routine of seeking out chefs who might have an interesting take on a classic dish, and for taking teammates in search of the best Italian food the NBA’s 28 markets could offer.

“Getting ready to go to dinner and hanging with my teammates, just laughing and joking, having some wine and good times, that was our moment of bonding,” Anthony says.

As the NBA has escalated its safety guidelines to meet the dangers of the pandemic, road dining has become an increasingly siloed experience. When the 2020-21 season began, teams were allowed to reserve spaces for a group dinner at an exclusive list of restaurants—mostly player-friendly steakhouses that could meet the prescribed safety requirements. Many teams never got the chance; by mid-January, the league office had walked back that allowance as COVID-19 cases surged, tightening protocols as to bar players and staff from leaving their team hotel altogether. Room service became a default centerpiece of the NBA diet.

Players still turn to food delivery apps for familiar standbys (Ruth’s Chris, Chipotle, regional favorites like Chick-fil-A), but in-room dining is often the simplest (and sometimes the safest) option available for players who know the ins and outs of the scene. Even players who prefer to dine out tend to be versed in room service fare after staying at the same luxury hotels season after season. “It’s well known throughout the league that the Memphis room service has always been a step below some of the other hotels,” says Washington’s Robin Lopez. “But that’s OK, because at least pre-COVID, you made up for it by having great barbecue options all over.”

Proactive organizations are attempting to soften that change by customizing the room service experience. When Lopez goes on a road trip, for example, he receives a link in the Wizards’ team WhatsApp that allows him to order from an expanded version of the hotel menu in advance. Streamlining the process reduces strain on the kitchen, but also opens up room for modifications at a time when many hotels are trying to cut costs. “Most hotels have pared down their offerings,” says Sue Saunders-Bouvier, the Wizards’ team nutritionist. “In the past the hotel might have a room service menu that looks like a Greek diner menu. Now it all fits on one 8x10—breakfast, lunch, dinner, snacks, and beverages all fit on one page of paper.”

Advance scouting of the in-room dining options has allowed the Wizards to request ingredient changes, use of some of their own in-house recipes, and even local specialties. A trip to Charlotte had biscuits and gravy on the breakfast menu. A stop in Miami featured jerk chicken and snapper Veracruz. The sit-down team dinner may be a relic of an NBA before the pandemic, but teams can use the hotel menu as a base to offer players grab-and-go options that fit the wants and needs of a pro athlete.

Whether a player is choosing from that (often prepackaged) spread or thumbing through the menu in their room after a late flight in, they find themselves parsing the hotel kitchen for the best choices available. Some prioritize lean, healthy foods; others, taste. Some stick to a regimented diet; others prefer to wander. In the tradition of Washingtonian’s dormant “How to Read a Menu Like a Food Critic” series, this is a guide of how to read a room service menu like an NBA veteran.

Below is a menu from a hotel in the NBA rotation. Responses have been edited and condensed for clarity.

Click the highlighted items to read expert advice from our panel of NBA players and personnel.

CORN CHOWDER 10Corn and Potato Chowder Crock served with sliced Baguette

SOUP OF THE DAY 10Served with sliced Baguette

WARM ASIAGO SPINACH ARTICHOKE DIP 14

Served with Flour Tortilla ChipsAdd Chicken (+$2)

SLOW-BRAISED BLACK ANGUS SHORT RIB SLIDERS 20Topped with Vermont White Cheddar Cheese and Caramelized Onions (3 sliders)

JUMBO SHRIMP COCKTAIL 19Served with a Spicy Cocktail Sauce (7 pieces)

CAPRESE BRUSCHETTA 14Grilled Baguette, Ciliegine Mozzarella, Grape Tomatoes, Basil tossed in Balsamic Reduction and Aged Olive Oil

ROMAINE WEDGE 12

Romaine Wedge, Parmesan Crisp, Garlic Croutons with Traditional Caesar DressingAdd Chicken (+$4) | Shrimp (+$8) | Salmon (+$8)

CHOPPED SALAD 14

Seasonal Greens, Local Corn, Diced Ham, Hard Boiled Eggs, Bacon, Avocado, Tomatoes, and Blue Cheese served with Creamy Herb Dressing

SERVED WITH YOUR CHOICE OF HOUSE-MADE CHIPS, FRENCH FRIES, OR SWEET POTATO FRIES

BLACK ANGUS BURGER 18

Black Angus Burger on Toasted Buttery Artisan Bun, Applewood Smoked Bacon, Smoked Gouda Cheese, Caramelized Onion Jam, Lettuce, Tomato, Onion, and Pickles

SMOKED TURKEY CLUB 15Sliced Smoked Turkey Club on Artisan Wheat Bread, Smoking Goose Applewood Smoked Bacon, Herb Aioli, Smoked Gouda Cheese, Lettuce, and Tomato

FALAFEL PITA SANDWICH 16

House-made Falafel Pita Sandwich, Baby Spinach, Hummus, Cucumbers, Tomatoes, and Red Onion served with a Feta Mint Tzatziki Sauce

PORK TENDERLOIN 18Pork Tenderloin Sandwich on an Artisan Bun, LocalFolks Pickle Mustard, Mayonnaise, Sliced Pickles, Lettuce, and Tomato

STEAK FRITES 42

10oz Hand-Cut Grilled New York Strip, Garlic, Rosemary, Thyme Butter, Blistered Tomatoes, and Parmesan & Herb Coated French Fries

8 OZ. FILET MIGNON 448oz Hand-Cut Seared Filet, Parmesan Crème FraÎche Yukon Mashed Potatoes, Grilled Broccoli Steak, Crispy Fried Onions

SEARED SALMON 34

Maple-Glazed Salmon topped with Candied Pecans served with a Mélange of Ancient Grains and Spinach Soufflé

GLAZED CHICKEN BREAST 29Bacon Marmalade Glazed Chicken Breast, Herb Roasted Red Skin Potatoes, Smoked Hazelnut Haricot Verts

PAPPARDELLE BOLOGNESE 29

Pappardelle Pasta tossed with House-made Bolognese Sauce served with Fresh Grated Parmesan Cheese and Garlic Herb French Bread

PENNE TRIPLE CHEESE FONDUE 29Penne Pasta tossed with House-made Gruyere, Parmesan, and Smoked Gouda Cream Sauce served with Garlic Herb French BreadAdd Chicken (+$4) | Salmon (+$8) | Grilled Shrimp (+$8)

SERVED 11:00 P.M.–6:30 A.M.

CHOPPED SALAD 14

Seasonal Greens, Local Corn, Diced Ham, Hard Boiled Eggs, Bacon, Avocado, Tomatoes, and Blue Cheese served with Creamy Herb Dressing

ROMAINE WEDGE 12Romaine Wedge, Parmesan Crisp, Garlic Croutons with Traditional Caesar DressingAdd Chicken (+$4) | Shrimp (+$8) | Salmon (+$8)

SMOKED TURKEY CLUB 15

Sliced Smoked Turkey Club on Artisan Wheat Bread, Smoking Goose Applewood Smoked Bacon, Herb Aioli, Smoked Gouda Cheese, Lettuce, and Tomato

BLACK ANGUS BURGER 18Black Angus Burger on Toasted Buttery Artisan Bun, Applewood Smoked Bacon, Smoked Gouda Cheese, Caramelized Onion Jam, Lettuce, Tomato, Onion, and Pickles

STEAK FRITES 4210oz Hand-Cut Grilled New York Strip, Garlic, Rosemary, Thyme Butter, Blistered Tomatoes, and Parmesan & Herb Coated French Fries

CHICKEN WINGS 14

Served with Celery SticksChoice: Buffalo Sauce | BBQ | Sweet Thai ChiliChoice: Ranch | Blue Cheese

SOUTHERN-STYLE CHICKEN TENDERS 16

Served with French FriesDipping Sauce: Buffalo Sauce | BBQ | Ranch | Honey Mustard | Sriracha Honey | Warm Gravy

ARTISAN FLATBREAD 20

Choice of three: Pepperoni | Sausage | Prosciutto | Meatballs | Mushrooms | Peppers | Black Olives | Onions | Ricotta | Basil | Sliced Tomatoes

WARM SEASONAL FRUIT CRISP 9

Served with Vanilla Ice Cream

SUGAR CREAM PIE 9Served with Edible Flowers and topped with Whipped Cream

HÄAGEN-DAZS ICE CREAM 10Served by the pintVanilla | Chocolate

FRESHLY BAKED CHOCOLATE CHIP COOKIES 7

Choice of Milk: Skim | Low-Fat | Whole | Chocolate | Soy

CHOCOLATE TRUFFLE MOUSSE CAKE 9

EVIAN NATURAL SPRING WATER (330 ml) 6

BADOIT SPARKLING NATURAL MINERAL WATER (330 ML) 6

ORGANIC MIGHTY LEAF TEAS 6

English Breakfast | Earl Grey (Regular or Decaf) | Spring Jasmine Green Chamomile Citron | African Nectar Rooibos

COFFEELocally-roasted Hubbard & Cravens CoffeeSmall $8 | Large $12

ESPRESSO 6

CAPPUCCINO 6

COCA-COLA PRODUCTS 4.50

Coke | Diet Coke | Sprite

JUICEGlass $8 | Pitcher $32Orange | Grapefruit | Tomato | V8 | Apple | Cranberry | Pineapple

RED BULL 6Regular | Sugar Free

MILK 5Whole | Skim | 2% | Chocolate | Soy

FRESHLY BREWED ICED TEAGlass $5 | Pitcher $20

BEER

SUN KING LOCAL CRAFT BEER 8Sunlight Cream Ale | Wee Mac Scottish Ale | Osiris Pale Ale

DOMESTIC 5Budweiser | Bud Light | Miller Lite | Sam Adams

IMPORTED 6Corona | Heineken | Amstel Light | Stella Artois

WINE

SPARKLINGSanta Margherita Prosecco (Trentino-Alto, Italy) 14 | 31

WHITESanta Margherita Pinot Grigio (Trentino-Alto, Italy) 15 | 30Shooting Star Sauvignon Blanc (Lake County) 12 | 24J. Lohr Chardonnay (California) 11 | 22

RED

Cline Cellars Zinfandel (California) 10 | 20Steele Pinot Noir (Carneros) 15 | 30Steele Cabernet Sauvignon (Red Hills Lake County) 14 | 28Carpineto Chianti Classico (Chianti, Italy) 17 | 34

发布于浙江阅读 571

全部回复

discusser-avatar

JabariIverson楼主

翻译作品链接: (翻译完了记得填!!!) 招工链接: https://bbs.hupu.com/41481752.html原文标题: How to Read a Room Service Menu Like an NBA VeteranHow to Read a Room Service Menu Like an NBA Veteran原文作者: Rob Mahoney 发表时间: 03.02原文链接: https://www.theringer.com/nba/2021/3/2/22302804/how-to-read-a-room-service-menu-like-an-nba-veteran分级:1级 招工:JabariIverson审核: 翻译: 备注: 新手接工前请仔细阅读以下主题贴与完工期限: 一级文完工期限7天,二级文完工期限10天,有特殊时效要求的注意标题时效。NBA术语翻译对照>> 俚语及生僻词汇可查询>> 球员人名翻译及格式请参照虎扑的译名>>翻译团新人须知>> 文章完工后请不要直接发到篮球场及球队分区等板块,发至翻译团Lounge>>并标注完工 !

亮了(0)
回复
discusser-avatar

醉花

· 重庆

接了

亮了(0)
回复

暂无更多回复